Symbioflor hjælper dig på din næste udlandsrejse

SymbioflorRigtig mange mennesker kender at have haft store problemer med mave og tarme, når de har været i eksotiske lande, hvor bakterieforhold og mad er temmelig anderledes end i Danmark. Det kan derfor være en rigtig god ide at købe produktet Symbioflor, der holder din mave og tarmflora i balance, inden du skal af sted på længere rejser. Symbioflor kan nemlig hjælpe til med at bringe maven tilbage på rette kurs og i bedring, når du for eksempel har fået indtaget noget, som din mave absolut ikke har kunnet tåle.

Dårlig mave på rejsen kan føles som et mareridt

Næste flyafgang afgår om mindre end en time. Du befinder dig i en lille, lokal lufthavn og næste destination – en lille, uspoleret ø uden for hovedøen, hvor du skal dykke med store skildpadder, delfiner og måske hajer blandt de smukkeste koraler. Ja, det lyder som en drøm for enhver, der elsker at rejse og opleve. Men der er et lille problem. Du har store udfordringer med maven og tarmen og har derfor besøgt kundetoilettet allerede optil flere gange indenfor den seneste times tid. Samtidig er fanerne i den lille lufthavn ikke funktionsdygtige og der er gloende varmt. Så lige nu er du hverken begejstret for at befinde dig i her lufthavnen eller for den sags skyld, at skulle op i et lille fly med plads til mindre en ti personer og et meget lille og lydt toilet inden længe. Faktisk er det, der skulle være et paradis, mere end alt lidt af et mareridt. Og lige nu ønsker du dig mest af alt at kunne komme hjem til dit eget toilet og en temperatur, der er til at holde ud.

Husk Symbioflor med i bagagen, næste gang du skal på rejse

Særligt på de mere eksotiske breddegrader – det kan være i Østen eller i de afrikanske lande, hvor der findes rigtig mange åbne street-køkkener, der ligger i tætpakket storbyer, hvor forurening og os fra biler, scootere, tuk-tukkere o.lign., er til at tage at føle på – ja nærmest helt bogstaveligt. Her kan forureningen ligge så tungt, at det også kan blande sig med den mad, du netop har indtaget. Men andre årsager til, at du ofte er mere udsat for mave- og tarmproblemer, når du er i udlandet er, at du udsættes for en anden baktierie-type end den, du kender hjemmefra. Det kan også hænge sammen med, at hygiejnen ikke er den samme. Det er så ærgerligt pludselig at døje med ondt i maven og tarmproblemer, når du endelig er kommet ud på den rejse, som du så længe har glædet dig til. Det er derfor et rigtig godt råd at pakke Symbioflor med i bagagen, når du skal ud og rejse langt. Symbioflor indeholder mælkesyrebakterier, som er med til at vedligeholde en naturlig tarmflora. Mælkesyren i Symbioflor er resistens overfor syre og kan derfor modstå galde eller anden form for mavesyre og dermed nå helt frem til tyktarmen, hvor Symbioflor har en effekt.

Brug Symbioflor som et supplement til en varieret kost

Men Symbioflor er ikke kun et produkt, du kan bruge, når ”skaden” så og sige er sket. Du kan også forebygge, at ubalance i din tarmflora sætter ind ved at tage en daglig dosis af Symbioflor. Her anbefales det, at du tager 1-2 kapsler dagligt for på den måde at være med til at bibeholde en naturlig og god balance i din tarmflora. Dog skal Symbioflor ikke være en erstatning til en varieret kost men kun anvendes som et supplement til din kost.

Symbioflor er 100 procent vegetabilsk og fri fra animalske ingredienser

Natur&Helse er en af Danmarks større online-forhandlere af alt, der har med helse, helsekost og kosttilskud at gøre. På Natur&Helse kan du derfor også købe Symbioflor til gode og billige priser. Symbioflor kommer i to forskellige størrelser. Du kan derfor både købe Symbioflor+ Biosym med 180 kapsler og Symbioflor+ Biosym med 60 kapsler, der indeholder samme ingredienser. Symbioflor indeholder, som beskrevet, først og fremmest mælkesyrebakterier og Fructo-oligosakkarider FOS, som er opløst i Inulin. Derudover er der konsistensmidler, som mikrokrystalliseret cellulose, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer og siliciumdioxid i. Symbioflor er 100 procent vegetabilske kapsler, hvilket blandt betyder, at kapslerne er fri for animalske ingredienser.

Og tilbage til lufthavnen

Tænk omvendt, om du havde fået pakket Symbioflor med i bagagen og endda havde været på forkant og havde taget en kapsel dagen inden, da du alligevel studsede lidt over, at fiskeretten nede fra det lille lokale street-kitchen fik din mave til at knurre og lave mindre koldbøtter i maven. Ja i så fald var der mindre risiko for, at du nu lå med dårlig mave og beklagede dig over din ærgerlige tilstand. Med Symbioflor kunne du have forebygget, at denne knurren i maven i stedet var sommerfugle i maven over inden længe, at skulle med det lille fly af sted til dykkerparadiset.