Sommeren kommer piger – så skal vi have gang i hudplejen!

Nu er vinteren ved at gå på hæld, og vi har alle behov og lyst til at komme lidt mere ud. Men så kigger vi måske lige ned af vores ben og opdager, at de er blegere end blege, og at de måske ikke er helt så bløde og glatte, som en sommerkjole kræver.

Derfor er det på tide, at vi lige får kigget vores hudpleje efter i sømmene. Hudpleje er selvfølgelig vigtig i ansigtet, men jo faktisk også på resten af kroppen.

Anbefalingen herfra er, at man giver sig selv den luksus lige at lave en kur dag for sig selv med intensiv krops og hudpleje.

Start evt. med at tage et dejligt varmt bad, hvor du også bruger hårkur (glemmer man tit i hverdagen), skrubber hele kroppen med skrubbecreme og en blød børste under bruseren, så du får fjernet døde hudceller. Til ansigtet skal du selvfølgelig bruge en peeling, som er beregnet til ansigtet, da den til kroppen er for grovkornet til ansigtets fine hud.

Derefter barberer du dig, der hvor du synes det er passende, og så smører du dig selvfølgelig ind i dejlig olie eller creme – alt afhængig af, hvad du bedst kan lide.

Hvis du har tid, så kan du jo udover hudplejen også ordne negle, lægge en fugtgivende ansigtsmaske, plukke øjenbryn og måske lakere neglene.

Husk endelig hudpleje på fødderne også – først fjerne hård hud, så klippe negle og derefter masser af creme. hudpleje

Hudpleje kan for nogen forekomme kedeligt, men når du først får det prøvet i noget tid, og du ser resultaterne, så vil du komme til at elske dine hudpleje ritualer.

Jeg håber du blev inspireret til at komme i gang med din sommer fresh up hudpleje session. Jeg vil lave min i weekenden, hvor der er lidt ekstra tid at give af.

God fornøjelse.