En tur til København med kæresten og solfilm på bilruderne

I anledning af den første søndag i advent havde min kæreste arrangeret en lille tur til København. Hun ville ikke fortælle mig, hvad vi skulle, da det skulle være en overraskelse, men jeg kunne se, at hun nærmest sprudlede af begejstring. Derfor var jeg selvsagt temmelig spændt på at finde ud af, hvad det dog var, som hun havde planlagt.

Jeg havde dog aldrig kunnet gætte, at formålet med udflugten til København var, at jeg skulle have sat solfilm på bilruderne!

Det var dog en dejlig overraskelse, for jeg har længe snakket om, at jeg gerne ville have solfilm på bilen. Det havde min kæreste åbenbart bemærket, og for at forkæle mig lidt havde hun derfor taget kontakt til en virksomhed i København, der netop kunne opfylde min drøm om at få solfilm på ruderne.

Jeg blev dog lidt ærgerlig over, at jeg faktisk ikke selv havde tænkt på at købe en adventsgave til hende, men heldigvis kan jeg stadig nå at købe hende en ekstra stor julegave.

Det synes jeg nemlig at hun har fortjent efter at have sørget for, at jeg både har fået solfilm på bilen og en rigtigt sjov og hyggelig dag i København!