Skrothandler i København køber dit metal og jern!

Kom nemt af dit overskudslager af jern, metal og kabelskrot hos din lokale skrothandler i København.

Den kan lyde som en usexet branche, men i virkeligheden er virksomheden DK Jern & Metalhandel ApS en yderst velanset skrothandler i København og omegn, og til stor gavn for de mange kunder, der ønsker at skille sig af med deres overskudslager af alskens metalvarer, jern eller kabelskrot.

Midt i det fredelige ”nordhavnske” idyl i Københavns havne- og industrikvarter ligger en lille virksomhed, hvis hjerte banker hårdt for at for lov at få fingrene i dit skrot! Ikke alt slags skrot selvfølgelig – nej, men metal, jern og kabelskrot bliver hilst hjerteligt velkommen af de ivrige medarbejdere på pladsen for DK jern og Metal, der brander sig på at være den bedste skrothandler i København.

Måske ligner det en alt for ofte brugt kliché i erhvervsmæssigt perspektiv, men der er to gennemgående og slagkraftige punkter, som den ihærdige skrothandler i København brander sig på: Gode priser og høj service. Og kan man så bede om mere? Det lader nemlig ikke til blot at være varm luft. Forretningen går strygende og de har rigeligt at se til på pladsen ved Nordhavn.

Til pladsen er der rigtig gode tilkørselsforhold, og du er ikke i tvivl om, at du er kommet til en af Københavns mest professionelle skrothandlere. Der står altid betjening klar til at tage imod dit metal- eller kabelskrot og sørger altid for den bedste service, hvor du kan få dit skrot vejet og prissat. Hos DK Jern & Metal opkøber de al former og slags af jern, metaller og kabelskrot fra såvel industri, offentlige virksomheder og privatpersoner. Som allerede nævnt, lever denne skrothandler Københavns bedste priser. Gennem deres brede erfaring og gode samarbejde med adskillige markedsledende skrothandlere i København, resten af Danmark og udlandet gør dem utrolig konkurrencedygtige på opkøbspris.

Og det stopper ikke der med alle herlighederne. For, som en af få skrothandlere i København, tilbyder DK Jern & Metal også afhentning af dit skrot, hvor end på Sjælland du befinder dig. De kommer blot ud med deres store køretøjer og vejer, prissætter og afhenter dit skrot, og næsten ingen ordrer er for store eller for besværlige. Få sådanne specifikke henteordninger, skal man blot ringe og lave en forhåndsaftale med virksomheden.

Kontakt DK Jern & Metalhandel ApS på mail eller pr. telefon for at høre mere om opkøb af skrotvarer. Du kan også selv tage ud og besøge pladsen.

Adresse:

DK Jern & Metalhandel Aps
Færgehavnsvej 33
2100 København Ø

Mobil: +45 2870 7674
E-mail:info@dkjernogmetal.dk

Åbningstider på pladsen:

Mandag-torsdag:            07.30-16.00

Fredag:                             07.30-13.00

Weekend/helligdage:   Lukket