Lån penge

Sådan kan du låne penge ved at tage pant i dine værdigenstande

De fleste af os kender til den situation, hvor vi godt kunne bruge lidt flere penge. Det kan være, at der kommer en uforudset udgift, som vælter budgettet. Det kan også være, man bare kan bruge lidt ekstra til at forsøde livet en smule. Uanset formålet er der flere måder, hvorpå man kan vælge at låne penge. Hvis man skal bruge pengene til en større post som ny bolig eller bil, er der mange, der vælger at gå i banken. Er der tale om mindre lån til ubetalte regninger eller lidt ekstra luksus i hverdagen, er forbrugs- og kviklån et populært valg. Men det er de færreste, der kender til muligheden med, at man kan låne penge ved at tage pant i de værdigenstande, man allerede ejer. Det kan være store ting som en bil eller et sommerhus, eller det kan være mindre som smykker og ure.

Slip for besværet – lån penge hurtigt

Hvis man får brug for at låne penge, er det ofte et akut behov. Derfor nytter ikke noget, at man skal igennem en gang låneproces eller vente på godkendelse hos fx banken. Det er også grunden til, at kviklån er så populære. Når man tager et forbrugslån, har man nemlig pengene hurtigt. Det er en god ting, hvis man står og mangler penge nu og her. Og det er en fordel, man også får, hvis man vælger at låne penge ved at tage pant i en eller flere af sine værdigenstande. Når værdigenstanden stilles som sikkerhed for lånet, skal der nemlig ikke stilles spørgsmål og eftertjekkes. I stedet kan du være sikker på, at processen er hurtig og nem, og at du har dine penge hurtigt. Derfor er det at tage pant et oplagt valg, når det skal gå stærkt.

Hvad kan du tage pant i?

Som sagt kan du tage pant i både større og mindre ting – det afhænger naturligvis af, hvor mange penge du ønsker at låne. Har du et sommerhus eller en bil, kan du tage pant i det og få et betydeligt beløb udbetalt. Er der tale om et mindre behov, kan du nøjes med at tage pant i smykker eller ure. Inden du vælger at tage pant fx hos Pantialt.dk, får du en professionel vurdering af dine ting. Det betyder, at du ved, hvad du går ind til, inden du binder dig til lånet. Når du låner penge ved at tage pant i dine værdigenstande, slipper du for uforudsete gebyrer og ugennemsigtige lån. Aftalen er klar, allerede inden du skriver under – på den måde ved du, hvad det er, du går ind til. Derfor er det at tage pant i sine værdigenstande blevet populært på kort tid.

Salg med tilbagekøb

Det at tage pant kan også beskrives som salg med tilbagekøb. Hvis du fx har arvesmykker eller lignende, som du ikke bruger, men som du heller ikke er helt klar til at skille dig af med, er det at tage pant i dem en oplagt måde at bruge dem på. Måske tænker du, at det ikke fungerer at tage pant i din bil, hvis du er afhængig af den og bruger den hver dag. Men når du sælger med tilbagekøb, lejer du bilen, indtil du er klar til at købe den tilbage igen. På den måde får du penge til lige det, du står og mangler, uden at du behøver gå igennem besværlige processer i banken eller betale dyrt for et kviklån. Derfor er det ikke underligt, at det at låne penge ved at tage pant i sine værdigenstande er blevet så populært.