pantsætning guld

Prøv pantsætning af guld hvis du mangler kontanter

Hvis økonomien ser lidt sort ud i de kommende måneder, så ville det være rart, hvis der fandtes en nem og sikker måde at få kontanter få. Det gør der faktisk, hvis du har guld liggende derhjemme, som ikke bliver brugt og bare ligger i skuffen. Man kan med pantsætning af guld, hos Pant i alt, få de kontanter man måtte mangle. Hos Pant i alt kan man pantsætte guld i alle former – om det er 24 karat eller mindre er ikke afgørende. Er man usikker på hvor rent ens guld er, så kan de også teste renheden af dit guld imens du venter. Hvis dit guld er designet af en bestemt designer såsom Ole Lynggaard, Georg Jensen eller andre, så kan det være, at dit guld er mere værd end sin vægt.

Processen

Før pantsætning af guld, skal man igennem 4 nemme trin. Først skal man ansøge og finde ud af hvad ens kontante udbetaling kan blive. Dernæst vurderer en professionel ansat fra Pant i alt guldet og giver et ubetalingstilbud. Pengene bliver som regel givet inden for 24 efter en ekspertvurdering. Trin 3 består af udformning af kontrakt samt en udbetaling til din konto. Til slut er returneringen af dit pantsatte guld imod betaling.

Ved pantsætning af guld eller andre værdigenstande skal man ikke være nervøs for, at ens personlige oplysninger ligger frit tilgængelige. Pant i alt krypterer alle personlige oplysninger ved brug af deres hjemmeside. Derudover bliver alle de persondata, som du giver, lageret i en database, der kun er tilgængelig for autoriserede Pant i alt ansatte.

 Vurdering og forsendelse

Man har mulighed for at få vurderet sine værdigenstande ved at indsende billeder og beskrivelser via deres online ansøgningsskema, på mail eller med posten. Dog skal du være opmærksom på, at dette kun er en forhåndsvurdering, og den egentlige vurdering sker når guldet er i deres varetægt. Ellers kan du altid besøge deres butik og få vurdering inden pantsætning af guld eller andre genstande.

Den udbetaling som man normalt vil blive tilbudt ved pantsætning af guld, ligger på omkring 50 procent af guldets værdi. Det er omkring 50 procent, da Pant i alt også skal have en sikkerhed for aftalen.

Hvis man skal indsende en værdigenstand, skal man bestille en forsendelsespose hos Pant i alt og følge instrukserne som er på pakken. Det er muligt at sende guld med en værdi op til 100.000 kr.

Man kan læse mere om pantsætning af guld inde på deres hjemmeside.