Priser på begravelse – lær mere om hvad en begravelse koster

October 26, 2012 | By Karina | Filed in: Begravelse.

Priser på begravelse ligger ofte på mellem 10.000 og 15.000 kroner. Hvad prisen på en begravelse præcist bliver afhænger af gravsten, kisten, gravsted og andre forhold.

Er du på udkig efter information omkring priser på begravelse? I så fald, så læs mere i dette korte indlæg, hvor jeg vil fortælle mere om, hvad det typiske prisleje er for begravelser.

Priser på begravelse
Først og fremmest vil jeg snakke om, hvad de normale priser på begravelse er. En begravelse i Danmark vil typisk koste et sted mellem 10.000 og 15.000 kroner. Dog, så frem man ønsker en mere eksklusiv begravelse med fx en særlig dyr og flot kiste, så kan prisen godt komme op over 15.000 kroner.

Vigtige forhold mht. priser på begravelse
Indbefattet i de 10.000-15.000 kroner for en begravelse er en række mellemregninger. Indregnet i denne samlede pris er der således også udgifter såsom kisten, gravstedet og gravstenen.

Derudover, så frem afdøde ikke er medlem af folkekirken, så koster det som regel et gebyr at leje kirken for dagen, inklusiv præst og korsangere.

Hvad med en bedemand?
Endelig vil jeg også gerne nævne om muligheden for at hyre en bedemand. En bedemand skal naturligvis betales et honorar, men til gengæld tager de sig også af alle de praktiske opgaver i forbindelse med en begravelse.

Samtidig, hvis du benytter en bedemand, så vil du ofte kunne betale den samlede pris for begravelsen gennem ham. At benytte en bedemand gør det således meget lettere at arrangere en begravelse, og er noget som jeg helt sikkert kan anbefale.


Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *