Parterapi – at kæmpe for kærligheden

March 7, 2013 | By Karina | Filed in: Terapi.

Hvad er meningen med livet, og hvorfor er vi her egentlig? Jamen, det er der i realiteten ingen, der ved. Mange er dog enige om, at det må have noget med kærligheden at gøre – der er nemlig intet, der som kærlighed kan få lokket de helt store følelser frem. Kærlighed kan nemlig både gøre os overvældende lykkelige og knuse hjerter på stribe.

ParterapiDet er nemlig ikke altid, at det går med kærligheden, som vi vil have, at det skal. Nogle gange kommer livet i vejen – nogle gange indeholder to personligheder så store forskelligheder, at de ikke kan forenes. Kærligheden er dog så smuk, at mange mener, at den er værd at kæmpe for – men hvordan gør man det? Hvad og hvordan kan man gøre, når alt virker håbløst, og man mest af alt har lyst til at give op?

Én af de muligheder, som mange benytter sig af, er parterapi. Parterapi er nemlig en førstehjælpskasse til den haltende kærlighed – det er en mulighed for at lade en udefrakommende give sit besyv med på noget af det, som man har allerkærest. Parterapi er derfor noget, der kræver en enorm tillid – både til forholdets anden part og til den terapeut, der skal stå for parterapien.

I sidste ende vil mange dog mene, at kærligheden er besværet værd.


Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *