Der er mange gode grunde til at købe nyt tag til sit hus i dag

November 22, 2012 | By Karina | Filed in: Tag.

Der er mange gode grunde til at købe nyt tag i dag. Kvaliteten er helt i top. Materialerne er efterhånden så gode, at selv de lidt billigere varianter såsom tagpap sagtens kan holde en levetid, altså 30 år eller mere. De håndværkere, der arbejder i faget, har også udviklet mere og mere effektive arbejdsmetoder, samt naturligvis udbygget deres erfaring. Dette betyder en mere effektiv proces for taglægningen, således at arbejdstiden bliver kortere og dermed billigere.

Der er altså ingen grund til at betvivle værdien i et nyt tag til huset. Udover en højere kvalitet og lavere pris end nogensinde før, er isoleringsevnen også steget gradvist gennem årene, således at et nyt tag i dag typisk kan spare dig over halvdelen af dine varmeudgifter, set i forhold til et gennemsnitligt tag der er i slutningen af sin værnepligt.

Der sker generelt meget få fejl ved taglægning i dag, når der lægges et nyt tag på huset, og de der sker, er altid dækket af garantien, såfremt man får udformet en standard kontrakt. Kombineret med der store værdi og lave pris, hersker der ingen tvivl om at man virkelig får noget for pengene, når man køber et nyt tag i dag.

De gode forhold afspejles da også i en større omsætning end nogensinde. Tager man højde for finanskrisen, er der overraskende meget gang i salget. Der er således blevet solgt over tyve tage i døgnet i Danmark siden årets start, et antal man ikke har set siden velmagtsdagene midten af halvfemserne, hvor mange udnyttede de enorme værdistinger til at foretage investeringer i deres hjem.


Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *