Jeg har fundet en dygtig låsesmed på Frederiksberg i København

Jeg kender en låsesmed i København, nærmere betegnet på Frederiksberg, som jeg helt klart kan anbefale til jer læsere, der skulle være så uheldige at låse sig ude. Først og fremmest er låsesmeden rigtig flink, hvilket jeg faktisk sætter ret stor pris på. Nogle gange har jeg nemlig været ude for at have en låsesmed fra Frederiksberg på besøg, som havde så travlt, at han ikke fik nået halvdelen af det, jeg ville have ham til at kigge på, men sådan er min nye yndslingslåsesmed i København heldigvis ikke. Han tager sig god tid, og han sørger for, at alt er i orden, inden han går.

Selvfølgelig skal det ikke være sådan, at låsesmeden bliver til kaffe og det hele, men jeg mener, at hvis man har bestilt et sikkerhedstjek af sin bolig, så skal den pågældende låsesmed på Frederiksberg eller andre steder i København tjekke boligen grundigt for låsetekniske fejl og mangler, og det følte jeg bestemt ikke, at min tidligere låsesmed gjorde. Derfor ringede jeg til ham her, som gik hele min bolig grundigt igennem og fandt desuden en del ting, som den anden slet ikke bemærkede.

Nu har jeg fået min nye låsesmed i København til at skifte låsene i min lejlighed på Frederiksberg, da det viste sig, at de var blevet forældet for mange år siden, og nu føler jeg mig langt mere sikker og tryg i mit hjem. Tænk at det bare er det, der skal til for, at man føler sig tryg!

Låsesmed Frederiksberg skal have stor tak for at tage sig god tid og gøre tingene rigtigt første gang. Står du og mangler en låsesmed i København, kan han som sagt helt klart anbefales herfra.