Låne penge med sms – få råd og tips om at optage sms lån

En af de måder, som mange danskere låner penge på, er vha. sms lån. At låne penge via sms er kendetegnet ved at være lån af en beskeden størrelse og uden sikkerhed.

En af de måder at låne penge på, som er kommet meget frem indenfor de seneste 5 til 10 år, er såkaldte sms lån. Sms-baserede lån er kendetegnet ved at være små lån med kort løbetid, uden sikkerhed og med høje årlige omkostninger i procent. Lær mere på denne side om, hvad sms lån er, og hvor man kan optage dem.

Hvor kan man optage sms lån?
Der findes i dag et bredt udbud af långivere, som specialiserer sig indenfor at låne penge ud via sms.

Vil du låne penge via sms, så vil du ofte få udbetalt dit lån på den samme dag, hvor du har indgivet din låneansøgning. Nogle sms-långivere reklamerer i denne forbindelse med, at det blot tager 15 minutter fra du har ansøgt om dit lån, til at lånet er overført til din bankkonto.

Sms lån er uden sikkerhed
En af de ting, som kendetegner det at låne penge med sms er, at de ikke stiller krav om sikkerhed. Med andre ord, du skal ikke stille noget som sikkerhed i tilfældet af, at du ikke kan tilbagetale dit lån.

Derudover vil långiver heller ikke tjekke din privatøkonomi, og for eksempel om du er medlem af det offentlige debitor-register. Ligeledes vil långiver ikke spørge om, hvad pengene skal bruges til.

Hvor meget kan man låne?
Sms-baserede lån er typisk meget små. Ofte vil du være i stand til at låne nogle få hundrede kroner og op til ikke mere end 5000 kroner. Så frem du har brug for at låne mere end det, så skal du ud og have fat i din bank eller andre former for långivere.

Høje årlige omkostninger i procent
Slutteligt er det vigtigt at nævne, at sms-baserede lån er kendetegnet ved at have meget høje årlige omkostninger i procent – i nogle tilfælde over 1000 procent.

Dette gør, at så frem du kan finde andre måder at rejse et lån på, eller kan udskyde dit forbrug, så er det ofte en bedre løsning end at optage et sms lån.