Kursus i madlavning – italiensk eller sushi?

February 27, 2013 | By Karina | Filed in: Madlavning.

Hej alle!

Jeg er kommet i syv sind om, hvad jeg skal vælge, når jeg skal på madlavnings kursus. Jeg kan vælge imellem italiensk madlavning, som jeg holder meget af, og kender fra en del rejser i Italien. Derudover er jeg også blevet ret interesseret i den japanske spise sushi. Det er jo ikke lige til at sammenligne de to forskellige typer af mad, og jeg synes det er svært at vælge.

Sushi er det der er mest fremmed for mig, så tror næsten jeg vil forsøge mig med det først. Og så måske tage det italienske madkursus til efteråret. Jeg gider ikke tage begge kurser på en gang, da man jo ikke har så mange fri aftener på en uge trods alt.

Kan I anbefale noget derude? Og hvad kan I bedst lide overhovedet? Sushi eller italiensk mad?

sushi

Jeg vil lære begge dele, skal jeg fortælle jer. Min familie skal lige overtales til at spise rå fisk, men jeg tror, at hvis de først fpr det smagt, så vil det være meget nemmere.

 


Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *