Kursus i koncentration har forbedret min koncentrationsevne

December 8, 2013 | By Karina | Filed in: Kursus.

Koncentration er noget, jeg altid har haft utroligt svært ved, og jeg har prøvet alle mulige forskellige ting for at forbedre min koncentration, men jeg har indtil nu ikke fundet noget, der har hjulpet. Det var dog først, da jeg meldte mig til et kursus i koncentration, at jeg begyndte at kunne mærke en forskel, og det har haft en stor betydning for min hverdag.

Det er utroligt svært at tage en uddannelse eller have et arbejde, når man ingen koncentration har, og da jeg ved, at der faktisk er rigtig mange mennesker, der har svært ved at koncentrere sig, så vil jeg gerne lige dele dette med jer, for det har som sagt haft en rigtig stor betydning for min dagligdag.

koncentration

Jeg meldte mig til et kursus i koncentration i håb om, at jeg ville få nogle tips og tricks til, hvad jeg kunne gøre for at koncentrere mig bedre, og det gjorde jeg heldigvis! Jeg lærte en masse på det kursus, og underviseren underviste os på en sådan måde, at vi (som alle havde problemer med koncentrationen) faktisk alle sammen fik noget ud af kurset.

Det var virkelig en øjenåbner for mig, og jeg kan varmt anbefale andre med koncentrationsbesvær at tilmelde sig.


Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *