Kosttilskud og urter til min mors dameklub

April 15, 2013 | By Karina | Filed in: Sundhed.

I min mors dameklub er der et hav af skønne og friske kvinder. De mødes i denne dameklub hver tredje måned for at hygge sig sammen, og i den forbindelse laver de altid en eller anden aktivitet. Det kan være alt muligt forskelligt, og der er ikke nogen regler for, hvad det skal være. De skiftes til at arrangere det, og sidste gang de skulle mødes, så var det min mor, der skulle arrangere det.

Foredrag om urter og kosttilskud

Hun spurgte så mig, om jeg ville lave et lille foredrag for dem, og det ville jeg selvfølgelig gerne. Jeg er meget interesseret i urter og deres sundhedsfremmende og  helbredende egenskaber. Jeg er ikke uddannet indenfor området, men har bare læst en masse om emnet, og de her kvinder var super interesserede i at høre om, hvilke urter der var godt for hvad i systemet.

Jeg synes generelt bare, at man har for lidt fokus på, hvad urter kan gøre for dig. De stimulere på forskellig vis vores udrensningsorganer, og der er næsten ingen i dagens Danmark, som ikke har en eller anden form for belastning i systemet, om det så er pga. kostindtag, stress eller noget helt tredje. urter

 

Urter er et vigtigt tilskud til en sund livsstil

Urter og kosttilskud skal og kan ikke stå i stedet for livsvigtigt medicin. Jeg ser urter som et fornuftigt tilskud til en generel sund livsstil. Det skal der ikke herske tvivl om. Urter og kosttilskud kan øge det generelle energiniveau og velvære. Mange i dag lider af forskellige tarm problematikker. Om det så er træg mave, diarre eller oppustethed, så har alt for mange mennesker efter min mening symptomer fra mave/tarm systemet, som ikke er hensigtsmæssige.

Måske I derude også har prøvet, hvordan det er at have tarmproblemer? Vores udrensningsorganer skal behandles med varsomhed, og de skal efter min mening plejes rigtig godt. Urter og kosttilskud har gjort en stor forskel for mit velbefindende, og jeg tror, at min mors dameklub fik nogle gode værktøjer med hjem og arbejde med.


Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *