De hvide kjoler i 2012

October 25, 2012 | By Karina | Filed in: Tøj og mode.

En farve der altid vil eksistere i moden, vil være hvid. Lige så lang tid, der findes sort, vil der også være hvid, så mon ikke der er mulighed for, at det varer ved lige så lang tid vi kan se frem og endnu længere.

Hvad står farven hvid for

Der er ikke noget som en hvid kjole, hvor du om sommeren meget let kan se hvor solbrændt en person er blevet, eller en hvid kjole, der har været en tur i græsset, og blevet lidt beskidt. Hvid har ligesom alle andre farver også en betydning og når det gælder den hvide farve, er det pudsigt at tænke på de begivenheder, hvidt ofte bliver brugt til.

Hvidt står for at være den uskyldige og renhedens farve. Det er her pudsigt at tænke på, at hvidt er den foretrukne kjolefarve til både konfirmation og bryllup, hvor der sker en transformation af personen, fra et stadie i livet til et andet. Nu findes der jo ikke kun hvide konfirmations- og bryllupskjoler, der findes også hvide kjoler til mange andre begivenheder.

Hvide kjoler – kommer igen hvert år

Er du den meget solbrændte type, har du garanteret allerede flere stykker tøj, der er hvide, så du har mulighed for at fremhæve, hvor solbrændt du er. Her er det altså også muligt at finde kjoler, der kan være med til at gøre dette. Et godt tip er den asymmetriske kjole, hvor der ofte er en skulder fri, så det bliver meget tydeligt, hvilken kulør huden har.

I år er det netop det minimalistiske udtryk, sammen med det asymmetriske, der er de helt stærke tendenser indenfor modebilledet. Så har du fået øje på en hvid asymmetrisk kjole i enkle snit, er du modemæssigt en sikker vinder.

Farven hvid vil komme igen hvert år, da den som sagt har noget uskyldigt og rent over sig, som mange kan bruge som en pendant til en personlighed, hvor der gerne må være mere fart over feltet.

Hvidt år efter år efter år

Hvidt kan altid bruges i modebilledet, det er ikke alle år farven er lige meget fremme, men så vil det være muligt at bruge den som accessories farve eller som en lille del af beklædningen. Så find blot en eller flere af de hvide kjoler her, og være sikker på, at du alligevel er med på moden, for designs og snit er rigtige.


Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *