Jeg er stor fan af kosttilskud og kan ikke få nok!

September 23, 2013 | By Karina | Filed in: Sundhed.

mange kosttilskud

Jeg blev fra barnsben tvunget til at spise vitaminer, som så mange andre, men har som voksen virkelig taget kosttilskud til mig, som en del af min hverdag.

Jeg tager dagligt omkring 5 forskellige kosttilskud, hvoraf en af dem er et multivitamin. Det er meget forskelligt hvor mange jeg tager hver dag, fordi jeg ikke tager dem alle piller hver dag.

Jeg tager derudover fiskeolie, kalk og noget D-vitamin samt nogle forskellige, som jeg kun tager i perioder, hvor jeg kan mærke at min krop har brug for det. Her taler jeg eks. om C-vitamin, hvidløgspiller og en kapsel der kan hjælpe min mave (tarmflora) med at komme i balance, hvis jeg har været lidt stresset eller ferien udfordrer min mave.

Jeg køber alle mine kosttilskud hos Natur & Helse, som er en online butik med et stort udvalg i diverse kosttilskud.

Mange siger til mig at jeg er lidt vild og at de ikke kunne tage så mange piller. Det er også ok. Jeg er bare meget fokuseret på mit ve og vel og kroppen har brug for meget mere end hvad kosten kan give min krop af gode ting. Derfor tager jeg så mange kosttilskud.

Hvis du er blevet nysgerrig, så synes jeg at du skal tage til doktoren og få dem til at tage en blodprøve, så du kan se om du har brug for nogle bestemte kosttilskud – from for at bare afvise det.


Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *