Covers: iPhone vs. HTC

Med fare for at skabe en hed debat her på bloggen, så har jeg et spørgsmål til jer: Hvilke covers synes I er fedest; iphone eller htc covers?

Jeg er sikker på, at langt størstedelen af jer læsere enten har en iphone eller en htc smartphone, men der er sikkert også et par stykker, der er i besiddelse af en af de smarte samsung galaxy modeller, men jeg er dog af den overbevisning, at langt størstedelen af danskerne enten har en iphone eller en htc-model, og da debatten omkring hvilken en af telefonerne der er bedst er hed, så synes jeg, at vi skal prøve at se på nogle lidt andre faktorer end selve telefonerne; nemlig tilbehøret.

Når jeg tænker på tilbehør, så er det primært covers, jeg kigger på, da det efterhånden er noget, alle har til deres telefoner, hvad enten der er tale om en htc eller en iphone.

Et cover er ideelt til beskyttelse af telefonen, men samtidig er det for mange også nødvendigt, at coveret ser fedt ud. Derfor har jeg et spørgsmål til jer:

Hvis I skulle vælge en telefon udelukkende på baggrund af, hvilke covers man kunne få til den, ville I så vælge en htc eller en iphone?

Jeg ved personligt godt, hvad jeg ville vælge, men det siger jeg selvfølgelig ikke til jer, da jeg gerne vil høre JERES mening. Deltag endelig i debatten og kom med jeres valg; iphone cover eller htc cover?

iphone cover

eller

htc cover

One Comments

  • Maria

    26. februar 2013

    Jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at jeg synes, at iphone covers er de fedeste på markedet, men det skyldes nok også, at iphonen har et super fedt design, der gør det muligt også at lave fede covers til. De ser meget enkle og stilede ud på samme tid.

    Hvad angår htc covers, så synes jeg, at udvalget er meget begrænset her i Danmark, og jeg er faktisk begyndt at købe mine covers på ebay, hvor udvalget er meget større, end det er her i DK, og der slipper man ca. i alt måske 35 kroner for et cover, hvor man herhjemme snildt må give 200 kr. for et fedt cover.

    Hvis jeg gik vildt meget op i covers, så ville jeg nok købe en iphone frem for en htc.

Comments are closed.