Guide til at vælge system til bilagshåndtering

Et hvert firma bør have et godt og velfungerende system til bilagshåndtering og rejseafregning. Jo mindre en medarbejder og bruger af systemet skal taste ind manuelt for at sende bilag til godkenderen, jo bedre, da det kan være både besværligt og tidskrævende at klare hele sin bilagshåndtering manuelt. Faktisk findes der systemer, hvori bilagshåndtering kan klares på blot få sekunder.

Sådan vælger du

Når du skal vælge et system til bilagshåndtering i dit firma, skal du tænke i brugervenlighed og fleksibilitet. Det skal være nemt at håndtere kontantudlæg, forskudsgodtgørelser og kørselsgodtgørelser med mere, så din virksomheds bilagshåndtering får et løft.

Du kan som leder af en virksomhed med fordel gå efter en moderne og avanceret løsning, som gør det nemt for dig og dine ansatte ved at opfylde jeres specifikke behov. På den måde kan I få ro og plads til at fokusere på jeres spidskompetencer.

Det er vigtigt, at jeres system til bilagshåndtering er nemt at bruge, og at det er intuitivt, så I ikke skal bruge uanede mængder af tid på, at sætte jer ind i brugen af systemet. Et godt system til bilagshåndtering kan være med til at øge jeres produktivitet og reducere jeres omkostninger med et større overskud i din virksomhed til følge.

Acubiz EMS

Et system til bilagshåndtering, der netop er i tråd med de ovenstående råd er Acubiz EMS. Med dette system bliver det slut med, at dine medarbejdere bruger værdifuld tid på at indsende, godkende og bogføre udgifter.

Acubiz Expense Management System er cloud-baseret og eliminerer helt de mange tidskrævende processer, der normalt er forbundet med bilagshåndtering. Systemet sikrer ligeledes kontrol og gennemsigtighed i din virksomhed.

Acubiz EMS er intuitivt og imødekommende over for forskellige virksomheders meget forskellige behov, hvad end din virksomhed er lille eller stor. Dette bilagshåndteringssystem er udviklet til at kunne håndtere selv de mest komplicerede strukturer, og er gearet til alle slags udfordringer.  Det gælder blandt andet også i situationer, hvor I her flere selskaber og flere valutakurser.

Med Acubiz EMS kan den virksomhed hurtigt synliggøre og reducere de udgifter, der påvirker dit firmas bundlinje negativt, samtidigt med at det booster jeres effektivitet ved at spare jer oceaner af tid. Faktisk lover firmaet, at man allerede har tjent sin investering ind igen inden for de første 4 til 8 måneder.

bilagshåndtering