Find dit rengøringsfirma i Danmark

January 8, 2015 | By Karina | Filed in: Erhverv, Rengøring.

RengøringsfirmaHvis du selv har gået og ledt efter det helt rigtige rengøringsfirma, så ved du sikkert også, at det kan være svært at vælge. Og det er der en god grund til. Der er nemlig knapt 3500 forskellige, registrerede rengøringsfirmaer i Danmark? Helt præcist er der faktisk, ifølge Krak, 3416 registrerede rengøringsfirmaer fordelt ud over hele Danmark. Det er altså slet ikke uden grund, hvis man synes, at det er svært at vælge, når man leder efter et rengøringsfirma.

Langt de fleste rengøringsfirmaer ligger i Københavns området, men der er også mange at vælge imellem, hvis man bor i Odense og Århus områderne. Den allerstørste koncentration af rengøringsfirmaer finder man dog på Amager og i indre København, hvor de nærmest ligger side om side og konkurrerer om kunderne.

Her skal du spejde længere efter et rengøringsfirma

I modsætning til den høje koncentration af rengøringsfirmaer på Amager og i København, kan det være svært for især Danmarks øboere, at finde et godt rengøringsfirma. Bor du for eksempel på Omø, der ligger sydøst for Sjælland eller på øen Endelave ud for Sandbjerg Vi i Jylland, har du faktisk slet ikke mulighed for at hyre et rengøringsfirma til at tage sig af de sure tjanser, hverken på arbejdspladsen eller i hjemmet.

Der må man sige at samsingerne på Samsø er en kende heldigere. På Samsø har øboerne mulighed for at uddelegere rengøringen til hele to forskellige rengøringsfirmaer. Begge af disse rengøringsfirmaer holder dog til på det sydlige Samsø, så måske der en del af de nordlige samsinger, der klarer rengøringen selv.

Bor du på Ærø, har du også et ar muligheder for at uddelegere rengøringen til et rengøringsfirma, da der både i Søby, Ærøskøbing og to steder i Marstal er rengøringsfirmaer, der holder til.

Allersværest er det dog nok for de øboere, der bor på øen Hesselø, der ligger en god sejltur fra Hundested og Rørvig, eller for de, der bor på øen Anholt, der også kræver sejl tur fra Grenaa, da der ingen af disse steder er mulighed for at hyre et rengøringsfirma.

I Nordvest kan du vælge og vrage

Situationen med rengøringsfirmaer er til gengæld en helt anden, hvis du bor i København, og særligt, hvis du holder til i bydelen Nordvest, hvor der i visse områder faktisk er flere rengøringsfirmaer end nogen anden slags butikker eller firmer. I et område i Nordvest i København holder der faktisk helt op til 15 forskellige rengøringsfirmaer til. Derudover er Amager, som tidligere nævnt, også et af de steder i København, hvor mange af de store, populære rengøringsfirmaer holder til, blandt andet rengøringsfirmaet Lau-Ren. Lau-Ren er kendt for at være Danmarks eneste certificerede Svanemærkede rengøringsfirma, og de bruger altså derfor udelukkende miljøvenlige rengøringsmidler, der ikke belaster naturen.


Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *