Få jer et kursus i sidemandsoplæring nu

September 22, 2014 | By Karina | Filed in: sidemandsoplæring.

1Sidder man i en virksomhed og der lige pludselig er blevet fyret en medarbejder, så skal der højst sandsynligt være en til at overtage det job. Den der overtaget jobbet skal oplæres på en eller anden måde og det kalder man sidemandsoplæring.
Sidemandsoplæring kan foregå i mange virksomheder, men starter jo helt nede i de små klasser i folkeskolen. Har man en sidemand der ikke er lige så dygtig til det som en selv, så går det over bliver denne form for oplæring. Det er ikke altid lige nemt at få presset ind i en stresset arbejdsdag, men det er nødvendigt for at den nye medarbejder bliver effektiv så hurtigt som muligt. Der findes mange forskellige teknikker til dette, men et godt redskab at benytte er et kursus fra Supplement.dk. De har mange års erfaring med at lave kurser og foredrag i lige netop sidemandsoplæring og andre kurser der er arbejdsrelateret.

Få styr på din sidemandsoplæring

Det er aldrig rart at skulle oplære en ny medarbejder i noget man selv kan 100 %, hvis det er man ikke har tid til det, så hvis du føler at du ikke har tid nok, så skulle i måske tage en aften eller en weekend sammen, så der kan komme styr på sagerne. Det vil være den bedste form for sidemandsoplæring for alle parter, for så kommer der styr på det og der vil være god tid til at få orden i dem. Der er ikke noget værre end at lave sidemandsoplæring og man ikke har tiden til det. Hør din chef ad, om der er plads i budgettet til at i kan lave sådan en dag sammen. Chefen vil altid være interesseret i at der kommer den mest effektive sidemandsoplæring som overhovedet muligt. Effektivitet er nøgleordet i sidemandsoplæring og generelt i alle virksomheder. Er man ikke effektiv så kommer man ingen vegne i denne verden, da konkurrenterne så bare vil overhale indenom og det er jo aldrig rart for nogen.  Sidder man i en virksomhed der ikke er effektiv med deres sidemandsoplæring så kunne det være at man skulle tage kontakt til Supplement.dk så i kan få arrangeret en dato for et kursus i lige netop dette. Det ville jo være åndssvagt andet, da det kan ses på bundlinjen allerede indenfor få måneder, hvis det er man ikke er effektiv nok på sin sidemandsoplæring.
det er ikke for sjov at mange virksomheder benytter sig af dette tilbud, da det hjælper dem i deres daglige drift. Den daglige drift skal køre som smurt, så der er plads til at der lige pludselig kommer en ad hoc opgave.
Hvis den daglige drift kører som smurt, så har man også bedre tid til at fokusere på innovationen, hvilket er det som driver en virksomheds vækst i længden. Få derfor et kursus i sidemandsoplæring allerede i dag.


Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *