En advokat tilknyttet et advokatfirma kan anbefales

November 14, 2013 | By Karina | Filed in: Advokat.

Hvis der er nogle af jer læsere, der står og skal bruge en super dygtig advokat, så kender jeg en, som jeg meget gerne vil anbefale jer. Eller det vil faktisk sige, at det er et advokatfirma, jeg gerne vil anbefale, men det skal jeg nok fortælle jer nærmere om.

Jeg stiftede bekendtskab med det omtalte advokatfirma for første gang for en del år siden efterhånden, og det gjorde jeg i forbindelse med stiftelsen af mit nuværende firma, hvor jeg skulle bruge hjælp fra en advokat til alt det juridiske.

Jeg fik anbefalet advokatfirmaet af en gammel bekendt, som havde stiftet bekendtskab med en rigtig dygtig advokat derfra, så jeg undersøgte sagen og kontaktede advokatfirmaet, hvor jeg kom i kontakt med min nuværende advokat. Er det ikke utroligt at tænke på, at jeg stadig har den advokat i dag, som jeg startede med at bruge for så mange år siden? Det synes jeg, men der er også tale om et advokatfirma, der har styr på sagerne.

Det smarte ved at være tilknyttet et advokatfirma er, at man altid skal kontakte det samme advokatfirma, uanset hvilken type advokat man har brug for, og det synes jeg er utroligt smart, for på den måde skal man ikke først til at tage stilling til noget, når man står i en situation, hvor man akut skal bruge en advokat, og man sparer desuden en del tid på ikke at skulle til at bruge tid på at lede efter en ny advokat i et andet advokatfirma.

advokatfirma


Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *