Din låsesmed kan redde dig fra en pinlig situation

November 22, 2013 | By Karina | Filed in: Låsesmed.

Kender du det?

Du har været på farten hele dagen. Du har passet dit arbejde, hentet børn og købt ind. Nu står du på trappestenen med dine indkøbsposer og skal bare lige have børn og indkøb indenfor, men så knækker din gamle nøgle i låsen. Eller du kommer hjem fra ferie med solbrune skuldre og hovedet fuld af dejlige minder. Indtil du opdager, at der har været uventede gæster på besøg i dit hjem.

Du er hoppet i morgenkåben og er gået ned til dit lokale pizzaria på hjørnet for at købe mad, men da du kommer hjem, opdager du, at du har glemt nøglen indenfor.

Din låsesmed kender alle historierne, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.
De fleste danskere kender til de situationer. Din låsesmed kan redde dig fra en pinlig situation.

Hos Københavns Låsesmed har vi åbent 24 timer i døgnet,så du kan ringe, hvis du smækker dig selv ude- ligegyldigt om det er morgen, middag, aften eller nat.

låsesmed

Alle yderdøre i dit hjem bør være forsynet med to forsikringsgodkendte låse. Og heraf skal den ene have nøgle på begge sider. På samme tid skal du have en dirkesikker cylinder, så du undgår opdirkning og bankenøgler.

Vidste du, at hvis dit forsikringsselskab stiller krav om, at du skal have godkendte låse, skal de være monteret af en ISO certificeret?

Hos Københavns Låsesmed er alle vores medarbejdere uddannede, så vi kan opfylde de nuværende krav om ISO certificerede låsesmede.

Vi tilbyder gratis sikkerhedstjek af dine døre, så du kan tage sikkert på ferie uden at bekymre dig om, hvorvidt tyven bryder ind i dit hjem, mens du ikke er hjemme.

Vi glæder os til at hjælpe dig.


Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *