Anbefaling af bordfodbold

Hej kære læsere!

Jeg skal bruge Jeres hjælp i dag, så jeg håber, at I kan komme mig til undsætning!

I den virksomhed jeg er ansat i, har jeg fået til opgave at være behjælpelig med nogle forslag til, hvordan vi kan gøre vores virksomhed til et sjovere sted. Ikke bare til diverse fester og arrangementer men også på ganske almindelige, kedelig gråvejrs mandage. Heldigvis har jeg en hel masse super gode idéer, men hvis I sidder med noget ude på Jeres arbejdsplads, som I synes bare er skide fedt og eller sjovt, så ville det være fantastisk, hvis I gad at skrive et par ord om, hvad det er nede i kommentarfeltet! Det må gerne være materiale som ikke-materiale forslag.

Lige pt. arbejder jeg lidt på idéen med bordfodboldspil, som jeg selv synes kan være super sjovt, hvad enten det lige er som et lille afbreak i arbejdstiden, eller når der skal konkurreres eller laves noget andet til et festligt arrangement.

bordfodbold

Men først og fremmest kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad I synes til den idé. Ja, jeg ved godt, at det måske er lidt for uoriginalt, men min erfaring siger mig, at det ikke altid er nødvendigt at opfinde den dybe tallerken, men at behovet en gang imellem bare skal dækkes med noget letgenkendeligt, som vi alle ved, hvordan virker. Man gider jo heller ikke kaste sig ud i noget, som er utrolig kompliceret, hvis det bare drejer sig om lidt afkobling midt på dagen. Med et bordfodboldspil kan man jo spille først til 1, 2, 5 eller 10 mål.

Det jeg havde i tankerne var et bordfodboldspil, som var lidt sejere end de traditionelle bordfodboldborde, som der primært er beregnet til børn. Det må gerne have lidt seje features, og der må gerne være kopholdere til øllene. Samtidig synes jeg, at det kunne være superfedt, hvis det var muligt at få specialdesignet bordfodboldbordet en smule blandt andet ved, at man kunne få virksomhedens logo på banen, at der kunne være virksomhedens logo på spillernes trøjer og alle sådanne små sjove ting.
Jeg har dog endnu ikke selv kunnet finde et sted, hvor det var muligt at få lavet eller købe sådan et bordfodboldspil, så hvis I ligger ude med nogle gode tips eller informationer, så ville jeg blive super glad, hvis I kunne give mig et.