Alt fra trappevask til kontorrengøring i København

January 14, 2014 | By Karina | Filed in: Rengøring.

Så er vi forhåbentlig alle sammen kommet godt ind i det nye år og er ved at vænne os ved tanken om, at vi nu skriver 2014 i kalenderen. I et forsøg på at gøre jeres år lidt nemmere, har jeg et par tips til jer i forbindelse med rengøring. Jeg er nemlig kommet i kontakt med et rengøringsfirma, der udfører alt fra trappevask til kontorrengøring i København, hvilket selv har sparet mig for en masse tid og besvær.

De seneste par måneder har jeg testet et rengøringsfirma, der både udfører privatrengøring og erhvervsrengøring, hvilket er ideelt for sådan en som mig, der både har en privat bolig og et firma med kontorlokaler at passe. Nu har jeg som sagt haft lidt tid til at teste dem af for at se, om de gør arbejdet godt nok til mine høje krav, og det kan jeg fortælle jer, at de gør! Jeg er fuldt ud tilfreds med rengøringsfirmaet, både derhjemme og på jobbet, så de får en varm anbefaling herfra.

Jeg ved af erfaring, at det kan være svært at finde et rengøringsfirma, som man er 100 % tilfreds med, og derfor giver jeg altså min anbefaling videre til jer i håb om, at der er nogle af jer, der kan bruge den til noget.

Jeg vil gerne fortælle jer, hvad de forskellige typer rengøring indebærer.

Privatrengøring

Den private rengøring er umiddelbart en ugentlig hovedrengøring, som de fleste af os kender den. Den indebærer følgende:

Rengøring af alle rum, herunder også køkken, bad og toilet
Vinduespudsning af alle vinduer, glasoverflader og spejle
Rensning eller vask af tæpper, persienner, gardiner etc., hvis der er behov for dette
Gulvbehandling – pleje af gulve/fliser
Havearbejde

Kontorrengøring

Kontorrengøringen består også af de ting, som vi kender:

Daglig eller ugentlig kontorrengøring/hovedrengøring
Trappevask
Vinduespudsning
Tæpperens
Computer- og tastaturrens
Gulvbehandling/-rensning

Derudover kan man også få rengøring efter håndværkere og fraflytningsrengøring, og man kan faktisk også købe toiletpapir og den slags igennem rengøringsfirmaet.

Alt i alt må jeg sige, at jeg er rigtigt godt tilfreds med min private rengøring, kontorrengøring og trappevask i København, så hvis du står og skal bruge et professionelt rengøringsfirma i Københavnsområdet, der kan klare det hele til perfektion, så kontakt Tennberg Rengøringsfirma.

rengøringsfirma københavn


Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *